rolex fake watch

Fälgar

Det finns flera olika typer av fälgar. De vanligaste är stålfälgar och aluminiumfälgar, ofta kallade lättmetallfälgar. Aluminiumfälgar har blivit allt vanligare. Dels beror det på att prisskillnaden inte längre är lika stor, dels på att det ger bilen ett snyggt utseende.

Det finns många fördelar med aluminiumfälgar till bilen. Många väljer denna typ av fälg eftersom det helt enkelt ser bra ut och ger bilen ett snyggt utseende.
Med aluminiumfälg finns det också möjlighet att välja bredare däck. Det finns också möjlighet att montera större fälgar och därmed kunna ha däck med en lägre profil.
Nackdelen med aluminiumfälgar är att de kräver mer rengöring och med lågprofildäck ökar också risken att skada fälgen på trottoarkanter.


 

 Aluminiumfälgar har blivit allt vanligare och ett självklart val för alla som vill ge sin bil ett extra snyggt utseende.Tvätta fälgarna ofta

För att hålla fälgarna i bra skick bör man tvätta dem regelbundet. Gärna lika ofta som du tvättar bilen. Detta är extra viktigt under vinterhalvåret eftersom saltet sliter på bilen.
Du bör också vaxa fälgarna, vilket ger ett bra skydd. På så sätt blir det också lättare att tvätta fälgarna.

Vid skador på lacken, försök att bättra på med ny lack snarast. Detta är särskilt viktigt under vintern eftersom saltet då kryper in under klarlacken.
Har du nya aluminiumfälgar ska dessa alltid efterdras efter cirka 10-20 mils körning.

 


KONTAKTINFO


 

0371.se

Smålandsstenar

037131900

 

www.0371.se

 

Kontakta oss »

 

 

 


VISSTE DU ATT...


 

... du inte bara måste tvätta dina fälgar utan också vaxa dem.

fake expensive watches
mens diamond rolex replica